Felhívás

Információk és részletekKiállítási és promóciós lehetőségek a konferencián:

Bemutató stand felállítása, eszközök, berendezések kiállítása, számítógépes modellek, alkalmazások bemutatása, és egyéb szemléltetési lehetőségek: plakát, roll-up, szórólapok, reklámanyagok elhelyezése a rendezvény két napján.

A helyszínen biztosított eszközök: asztal, szék, áramellátás, free wifi. A konkrét igényeket kérjük jelentkezéskor szíveskedjenek megadni.

1 fős promóció:
Ára: 120.000 Ft+ÁFA, mely magában foglalja  a terület és a helyszíni eszközök igénybevételét valamint 1 fő cégképviselő 2 napos teljes konferenciaellátását is (szállásköltséget nem tartalmaz).

2 fős promóció:
Ára: 180.000 Ft+ÁFA, mely magában foglalja  a terület és a helyszíni eszközök igénybevételét valamint 2 fő cégképviselő 2 napos teljes konferenciaellátását is (szállásköltséget nem tartalmaz).

Konferencia támogatási lehetőségek:

A Szervezőbizottság köszönettel veszi a konferencia színvonalának emelését elősegítő tárgyi (pl. mappa, toll, jegyzettömb, kitűzők stb.) vagy anyagi felajánlások május 15-ig jelentkező a támogatók logóját, rövid bemutatkozó anyagát elhelyezzük a konferencia kiadványában, illetve biztosítjuk roll-up és egyéb reklámanyagok kihelyezését a konferencián.

A kiállítási vagy támogatási szándékot kérjük ,szíveskedjenek a

cots@sze.hu

címre jelezni. További egyeztetéshez a szervezők visszajelzést küldenek.