KÖZÖS DOLGAINK – beszélgetések a szakmáról A FIDIC szerződéses formák megújítása

Közlekedésépítési Tagozat

2018. november 28.Program

2018. november 28. (szerda)MEGHÍVÓKedves Kolléganő! Kedves Kolléga!A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, az MMK Közlekedési Tagozata a KTE Közlekedésépítési Tagozata és a MAÚT közös szervezésében a „KÖZÖS DOLGAINK – beszélgetések a szakmáról” programsorozat következő rendezvényének témája a Magyar Tanácsadó Mérnökök és Építészek Szövetsége (TMSZ) közreműködésével „A FIDIC szerződéses formák megújítása” Moderátor: Rév András a TMSZ FIDIC Bizottság vezetője 

Előadó: Záhonyi Zoltán a Mérnöki Tanácsadó Világszövetség (FIDIC) Szerződéses Bizottságának vezetője Az előadó tájékoztatja az érdeklődőket a 2017. évi FIDIC szerződéses formákról, a megújítás okairól és céljáról, az azokban testet öltő főbb újításokról. A beszélgetés során lehetőség lesz a 2017-es FIDIC formák hazai alkalmazásának feltételeit, a bevezetés optimális módját is megvitatni.A rendezvény időpontja:

2018. november 28-án 16.00 óra

Helyszíne: Makadám Mérnök Klub (Budapest II., Lövőház u. 37.)Aktív részvételére számítva ezennel tisztelettel meghívjuk. Kérjük, hogy részvételi szándékát 2018. november 25-ig az ikladine.gyongyi@fomterv.hu e-mail címen, vagy az 1-345-9601 telefonszámon szíveskedjen visszajelezni.

 Letölthető dokumentumok